SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA ATA’SINI TEK YÜREK OLARAK ANDI

ÇATALCA ATA’SINI TEK YÜREK OLARAK ANDI
Bu haber 10 Kasım 2020 - 11:47 'de eklendi.

Kurtuluş mücadelemizin başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyeti’mizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82.yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

 Çatalca her yıl olduğu gibi bu yılda Ata’sını tek yürek olarak andı. Vatandaşlar; Ulusumuzun Kurtarıcısı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıl dönümünde, düzenlenen anma töreni ve Çatalca Belediyesi tarafından hazırlanan Atatürk Sergisi ile Atatürk Yolu’nda aynı duygu içerisinde birleşti.

Törene; İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Gaziler, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saat 9’u 5 geçe Çatalca’da hayat durdu

 Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde başlayan törende Kaymakamlık, Çatalca Belediyesi, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları adına çelenk sunumları gerçekleştirildi.

Saat 09.05 geçe sirenler eşliğinde gerçekleşen saygı duruşu ile Çatalca’da hayat sustu.

İstiklal Marşımızın okunması sonrası anma töreni, Çatalca İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu Müdürü Sevdiye Yıldırım’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ve öğrencinin şiir okuması ile devam etti.

 Erler Caddesi’nde Atatürk Yolu ve Atatürk Sergisi

Program; protokol üyeleri tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği “Atatürk” konulu mektup, şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Anma programı sonrası ilçe protokolü tarafından Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in 10 Kasım için hazırlattığı Atatürk Yolu ve Ata’mızın fotoğraflarının yer aldığı sergi gezildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER