SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA 1. ALTIN ERGUVAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE YARIŞMASINA REKOR BAŞVURU

ÇATALCA 1. ALTIN ERGUVAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE YARIŞMASINA REKOR BAŞVURU
Bu haber 29 Temmuz 2020 - 10:59 'de eklendi.

İlçede yaptığı çalışmalarla ilklere imza atan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından hayata geçirilen Çatalca 1. Altın Erguvan Türk Sanat Müziği Beste Yarışması’na adeta beste yağdı. Başvuruların 24 Temmuz 2020 saat 17.00’a kadar yapıldığı yarışmaya 300’ün üzerinde eser başvurdu.

Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen yarışmaya Pandemi sürecine denk gelmesi, bir bestecinin sadece 3 eser ile katılabilmesi ve ilk kez düzenlenen bir yarışma olmasına rağmen katılım sayısının bu kadar fazla olması, sanata ve sanatçıya önem veren ilçemiz adına gurur ve mutluluk verirken, başvuruların sona ermesi ardından Yarışma Komitesi’nde hummalı bir çalışma başladı.

Usta Sanatçı ve Proje Koordinatörü İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Gülşah Sönmez ile Kültür İşleri Müdürlüğünden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun koordinesinde toplanan Yarışma Komitesi, yüzlerce eseri inceleyerek şartnameye uygun olan eserleri ön jüri üyelerine teslim edecek.

Ön Jüri Üyeleri; Cengizhan Sönmez, Hasan Esen, Mahmut Oğul ve Talat Er’in 7 Ağustos 2020’de yapacakları değerlendirmeler sonucunda yarışmaya değer bulunan 10 eser, 10 Ağustos 2020 tarihinde ilan edilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER