SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇAR AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN…

ÇAR AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN…
Bu haber 11 Eylül 2022 - 12:53 'de eklendi.

Beylikdüzü’nün ve bölgemizin tanınmış ileri gelen ailelerinden İş İnsanı Cevdet Çar’ın oğlu Cihan Çar görkemli bir düğünle Ruşen Anık ile dünya evine girdi. Bölgemizin seçkin mekanlarından Esa Royal Balo ve davet salonunda yemekli gerçekleşen düğün merasiminde çiftin nikahını Beylikdüzü belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık kıyarken, aynı zamanda bölgemizin tanınan iş insanlarından Seyfettin Çar, Mehmet Çar ve Davut Çar’ın yeğeni ve Beylikdüzü belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli olan damat Cihan Çar ile Ruşen Çiftin bu mutlu günlerine çok sayıda seçkin davetli katılarak genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.

Böyle olur “Çar Ailesi’nin” düğünü

Beylikdüzü’nün en büyük ailelerinin başında gelen Çar ailesinde düğün heyecanı yaşandı. ESA Balo ve Davet Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli düğünde Cevdet Çar’ın oğlu Cihan Çar hayatını Ruşen Anık ile birleştirdi. Binlerce kişinin gönüllerince eğlendiği gecede halaylar bir dakika olsun durmadı. Genç çiftlerin nikahını Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık kıyarken, yaptığı “Atatürk” vurgusu dikkatlerden kaçmadı.

Yoğun katılım vardı…

Beylikdüzü’nün en saygın ailelerinden Çar ailesi genişlemeye devam ediyor. İş adamı Cevdet Çar’ın oğlu Cihan Çar büyük bir coşku ile dünya evine girdi. Beylikdüzü’nün en büyük salonlarından biri olan ESA Düğün Salonu’nun küçük kaldığı geceye Kürtçe ve Türkçe türkülerle halaylarla davetliler doyasıya eğlendi. İşadamı Cevdet Çar tüm misafirleri ile tek tek ilgilenirken, yaptığı ev sahipliği her kesimden büyük takdir topladı. Düğüne tüm bölge siyasileri adeta akın etti. VANFED Başkanı Fatih Yağız, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Beylikdüzü Belediyesi Eski Başkanı Vehbi Orakçı, Gürpınar Belediyesi Eski Başkanı Velittin Küçük, Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Beylikdüzü belediyesi meclis üyeleri Mustafa Erdoğdu, Serkan Küçük ve Hasan Cerman’ın aralarında bulunduğu Meclis üyeleri, DLN mimarlık ortaklarından iş insanı Ahmet Küçük,HDP İstanbul il ve ilçeleri, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı temsilcilerinin yoğun katılımları dikkat çeken isimler oldular. Muhteşem geceye çok sayıda siyaset, sanat, spor ve iş dünyası temsilcileri, STK ve Çar Ailesi’ni sevenler katılım sağladı. Düğüne yoğun programından dolayı katılamadığını belirten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ve kurum ise çelenk göndererek Çar Ailesi’nin mutluluklarına ortak oldu.

“Atatürk” vurgusu dikkat çekti

Genç çiftin nikahını kıyan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık düğün boyunca oldukça neşeli gözükürken, Cihan ve Ruşen çiftine yaptığı konuşma salondan büyük alkış aldı. Çar Ailesi’nin Beylikdüzü’nde saygı duyulan büyük bir aile olduğunu belirten Çalık “Burada birçok kardeşimizi arkadaşımızı görmek beni çok mutlu etti. Cihan aynı zamanda belediyemizde beraber çalıştığım bir kardeşim. Genç çiftlerin birbirine saygısı, sevgisi artarak devam etsin. İnanıyorum ki bu memlekete yakışır Atatürk çizgisinden ayrılmayan bir aile olacaklar ve doğacak evlatlarını da aynı düşünce ile yetiştirecekler. Ülkemizin içinde bulunduğu bu atmosferde Atatürk çizgisinde olmak ve onun yolunu takip etmek tüm evlenen çiftlerimize yaptığım birinci öğüttür. İnşallah Çar çifti de bu öğüdümü ömürleri boyunca tutacaklar” diyerek sözlerini noktaladı.

Baba Çar, taktir topladı…

Düğünde coşku her geçen dakikada artarak devam etti. Gece boyunca gezmedik masa sıkılmadık el bırakmayan damat babası iş insanı Cevdet Çar gazetemize yaptığı açıklamada “Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz. Allah evlatlarımıza mutluluk versin. Bir ömür sevgi ve saygı ile birbirlerine tutunsunlar. Bizler aileleri olarak onların her zaman yanında olacağız. Bugün burada çok kıymetli büyüklerimizi ağırladık, onların varlığı bizlere güç verdi. Özellikle bu mutlu gecemizde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, siyasi büyüklerimize, STK temsilcilerine, spor, sanat ve iş dünyasının değerli temsilcilerine ve her iki taraftan da aile mensuplarımıza çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Düğünde Çar ailesinin bu mutluluğunu paylaşan çok sayıda davetliler gece boyunca Kürtçe ve Türkçe türküler eşliğinde uzun, uzun halaylarla doyasıya eğlendiler.

İç SES Gazetesi olarak Çar ailesini tebrik ediyor genç çiftlere mutluluklar diliyoruz…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER