SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇAPAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

ÇAPAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Bu haber 17 Aralık 2019 - 17:01 'de eklendi.

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’ın eşi Ayfer Çapan hayatını kaybetti. Dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Merhûme Ayfer Çapan’ın cenazesi bugün Esenyurt Yenikent Mahallesi Muhammediye Camii’nde  öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Esenyurt Örnek Mahallesi’ndeki Çapan Ailesi Kabristanlığı’na defnedildi. Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Dr. Gürbüz Çaban’ı, bu acı gününde çok sayıda Siyasetçi, STK Temsilcileri, Sanat, Spor, İş Dünyası camiası ve dostları yalnız bırakmadı.

Başkan Akgün, Gürbüz Çapan’ın acısını paylaştı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de eşini kaybeden Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’ı en acı gününde yalnız bırakmadı. Ayfer Çapan için Esenyurt ilçesi Yenikent Muhammediye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılan Başkan Akgün, Gürbüz Çapan ve ailesine başsağlığı diledi.

Bizde İç SES Gazetesi ailesi olarak Merhûme Ayfer Çapan’a, Allah’tan rahmet, başkan Dr. Gürbüz Çapan’a, yakınlarına ve Çapan ailesine başsağlığı diliyor acılarını paylaşıyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER