SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

CANAN KAFTANCIOĞLU: BU SÜREÇTE HEPİMİZE ÇOK BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR

CANAN KAFTANCIOĞLU: BU SÜREÇTE HEPİMİZE ÇOK BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR
Bu haber 16 Nisan 2020 - 12:24 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Büyükçekmece Belediyesi’nin coronavirüs tedbirleri kapsamında hayata geçirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

İl Başkanı Kaftancıoğlu, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile birlikte, dar gelirli vatandaşların yardım eli uzatan Sevgi Eli Market ve bez maske ve yüz koruyucu siperlik imalatı yapılan Celaliye Halk Akademisi’ni gezdi.

“Planlı bir şekilde ilerlersek sorunu çok basit bir şekilde çözebiliriz”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e çalışmalarından ötürü teşekkür eden CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Sizin şahsınızda emeği geçen tüm arkadaşların eline sağlık. Salgın durumlarında siyaset yapılmadan salgına karşı yapılması gerekenleri öngörür ve planlamasını yaparsak salgının üstesinden geliriz. Merkezine insan koyup planlı bir şekilde ilerlersek sorunu çok basit bir şekilde çözebiliriz. Bu süreçte hepimize çok büyük sorumluluk ve görev düşüyor. Bir kez daha çabalarınıza, emeğinize sağlık” dedi.

 “15 bin vatandaşa destek olacağız”

Büyükçekmece’deki coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında çalışmalara tüm hızıyla devam edildiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Yaklaşık 1200 vatandaşa gıda paketi ulaştırdık. Belediyemize 11 bin 547 çağrı geldi. Bunların büyük bir kısmı sipariş üzerine ilacının ve alışverişinin yerine getirilmesiyle ilgiliydi. Gece gündüz çağrı merkezini arayan vatandaşlara istedikleri anında ulaştırıldı. Dar gelirli olanların alışverişlerini biz yaptık. Şuanda iki ayrı ekip bölgede vatandaşımıza hizmet veriyor. 65 yaş üstü vatandaşlarımız sürekli ziyaret ediliyor. Aile sayılarına göre maske, el dezenfekti, kolonya ve eldiven bırakıyoruz. Hala devam eden gıda kolisi dağıtımında hedefimiz 15 bin ailenin evine girmek. Belediyemizin atölyelerinde 25 bin maske ürettik. Personelimize, sağlık kuruluşlarına ve eczanelere dağıttık. Sokak hayvanları bakım arabalarımızı çoğalttık. Bütün bölgelere mama dağıtarak 1 tane kedi ve köpeği aç bırakmadık. Fırınlardaki bayat ekmekleri toplayıp yabani ördeklere ve martılara veriyoruz” dedi.

Kaftancıoğlu ve Akgün’e CHP İl Başkan Yardımcıları Özgür Nas, Ufuk İnan, İl Sekreteri O. Kemal Akar, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Büyükçekmece Belediye Meclis Grup Yönetimi Ahmet Şahin, Coşkun Tanış, Tarık Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Kazancı, Nuraydın Sak, Başak Sancar ve Adem Yazır eşlik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER