SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇANAKÇA SOSYAL TESİSLERİ ÇATALCA’YA ÇOK YAKIŞTI

ÇANAKÇA SOSYAL TESİSLERİ ÇATALCA’YA ÇOK YAKIŞTI
Bu haber 29 Aralık 2021 - 11:50 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesinden bugüne, ilçenin büyümesi ve gelişmesi yolunda temel atma törenleri ile açılışlarla adeta mega projelerin ilçesi olan Çatalca, bir projenin daha tamamlanıp hizmet vermeye başlaması ilçe halkında büyük sevinç yaşattı. Bu sefer tamamlanan projenin adı ‘’Çanakça Sosyal Tesisleri’ oldu.

Geçtiğimiz aylarda ilçe merkezinde ‘’Cem Kara Yaşam Vadisi’’ projesinin yapımını tamamlayıp görkemli bir açılışla ilçe halkına teslim eden ve ‘’Millet Bahçesi’’ projesinin tamamlanıp ilçe halkına teslimi için adeta gün sayan Başkan Mesut Üner, bu aralar ‘’Çanakça Sosyal Tesisleri’’ projesini tamamlayıp ilçe halkına teslim etmenin haklı gururunu yaşıyor. Sosyal tesisler adeta göz kamaştırırken, sadece Çatalca’nın değil tüm İstanbul’un çekim merkezi olacak gibi görünüyor.

‘’Çanakça Sosyal Tesisleri’’  projesinin tamamlanıp, Çatalca halkına teslim edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çanakça Sosyal Tesislerimiz sadece Çatalca’mızın değil tüm İstanbul’un çekim merkezi olacak. Sosyal yaşam alanımızda en güzel günlerinize şahitlik edecek kır düğün salonları, piknik alanları ve restoranlarıyla siz değerli halkımıza hizmet etmeye hazır.  İlçemize kazandırdığımız Çanakça Sosyal Tesislerimiz Çatalca halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Çatalca halkımız için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER