SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇALIK: BELEDİYECİLİK SEVGİ İŞİDİR

ÇALIK: BELEDİYECİLİK SEVGİ İŞİDİR
Bu haber 15 Şubat 2020 - 13:39 'de eklendi.

BEYLİKDÜZÜ’NDE SEVGİ İÇİN 20 BİN GÜL FİDANI

BeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık 14 ŞubatSevgililerGünükapsamındaBeylikdüzüHuzureviYaşlıBakımveRehabilitasyonMerkezisakinleriylebirarayageldi. HuzurevisakinleriyletekteksohbetederekSevgililerGünü’nükutlayanBaşkanÇalık; “Beylikdüzü’ndesevgiyihâkimkılmakbizimbirinciönceliğimiz. Yıkıcıduygularınkarşısındasevgienyüceduygudur.” ifadelerinikullandı.Park veBahçelerMüdürlüğüiseSevgililerGünükapsamındaayrıca 20 bin gülfidanınıilçenindörtbiryanındakivatandaşlarlabuluşturdu.

 

BeylikdüzüBelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık 14 ŞubatSevgililerGünü’ndekentinhafızasıolanhuzurevisakinleriylebirarayageldi. BeylikdüzüHuzureviYaşlıBakımveRehabilitasyonMerkezi’ndegerçekleşenprogramdaBaşkanÇalık, huzurevisakinleriyletekteksohbetederekSevgililerGünü’nükutladı. Sevginin 365 günhâkimkılınmasıadınamücadeleettiklerinibelirtenÇalık; “Beylikdüzü’ndesevgiyihâkimkılmakbizimbirinciönceliğimiz. Yıkıcıduygularınkarşısındasevgienyüceduygudur. Sevgibizim her mücadelemizinyakıtıdırvekinin, nefretin, kutuplaşmanınpanzehiridir. Belediyecilik de sevgiişidir, kentivekentliyiseverekyapılır. Kentehizmethalkahizmettir, buikisinisevmedenbelediyecilikyapılmaz.” ifadelerinikullandı.

Çalık: Biz SadeceBeylikdüzü’neDeğil,İstanbul’unDörtBirTarafınaSevgimiziYaymayaGayret Eden BirEkibiz

KonuşmasısırasındasevgininöneminedikkatçekenvehuzurevisakinlerinegülfidanıhediyeedenÇalık; “Biz kentteyaşayan; çocukları, kadınları, yaşlıları her türlüsosyalgrubuseverekişimiziyapıyoruz. Onuniçinbugünburadasevgiylebüyüteceğinizibildiğimgülfidanlarınısizlerearmağanetmekistedim. Her birinizinadınadikeceğizbugülfidanlarınıvesizler o fidanlarısevginizlebüyüteceksiniz. Sizlerçokkıymetlisinizve biz sizin her zaman, her anınızdayanınızdayız. Sizinyaşantınız, tecrübenizveduruşunuzsevgiyiiçinizdebeslemenizbizimiçinçokdeğerli. Toplumdaunutulansevgininsizlertarafındangüllerenakşedilmesiveburadabüyümesiniistiyoruz. Biz sadeceBeylikdüzü’nedeğil, İstanbul’undörtbirtarafınasevgimiziyaymayagayretedenbirekibiz.” şeklindekonuştu. Program sonrasındaÇalık, gülfidanlarınıhuzurevisakinleriilebirliktedikerek ilk can sularınıverdi.

                                                        

20 Bin GülFidanıİlçeninDörtBirYanındakiVatandaşlarlaBuluştu

BeylikdüzüBelediyesi Park veBahçelerMüdürlüğü 14 ŞubatSevgililerGünükapsamındaayrıca 20 bin gülfidanınıilçenindörtbiryanındakivatandaşlarlabuluşturdu. Belediye’ninsosyalmedyahesaplarınagelentaleplerdoğrultusunda, müdürlükekiplerikapıkapıgezerekgülfidanlarınıBeylikdüzüsakinlerineeldenteslimetti.Hem SevgililerGünü’nükutlamak hem deilçenindaha da güzelleşmesinekatkısunmakamacıylagerçekleşenprojevatandaşlartarafındanoldukçailgigördü.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER