SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’NİN SOKAK VE MEYDANLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

BÜYÜKÇEKMECE’NİN SOKAK VE MEYDANLARI DEZENFEKTE EDİLDİ
Bu haber 05 Mayıs 2020 - 13:57 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, Coronavirüs tedbirleri kapsamında 3 günlük sokağa çıkma yasağından istifade ederek ilçedeki tüm cadde, sokak ve meydanları dezenfekte etti.

Kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere halkın yoğun olarak kullandığı mekanlarda dezenfekte çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, mahallelerde de geniş kapsamlı dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

“Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önce gelir”

“Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önce gelir” diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Coronavirüsün adını ülkemizde duyduğumuz ilk günden beri çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Tedbirlerimizi hassasiyetle sürdürüyoruz. Dezenfekte çalışmaları virüsün yayılması konusunda önem arz ediyor. Sokağa çıkma yasağını fırsat bilerek ilçemizdeki tüm cadde ve sokakları tek tek dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Ekiplerimiz coronavirüs tedbirlerini harfiyen uygulamaktadır” dedi.

Tüm cadde ve sokaklar tek tek dezenfekte ediliyor

Coronavirüs tedbirleri kapsamında ilçedeki dezenfeksiyon çalışmalarına ilk günden beri devam eden Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların virüsten etkilenmemeleri için tüm mahalle ve sokakları ayrıntılı bir şekilde dezenfekte ediyor. İlçedeki bölgeleri tek tek gezen ilaçlama ekipleri virüsün yayılmasını engellemek ve vatandaşların sağlığını korumak için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER