SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmece’nin engelli izcileri mezun oldu

Büyükçekmece’nin engelli izcileri mezun oldu
Bu haber 20 Haziran 2019 - 12:10 'de eklendi.

Uzun yıllardır Büyükçekmece Belediyesi’nde sosyal ve kültürel alanlarda eğitimler alan Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’nün engel tanımayan izcileri mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Büyükçekmece Belediyesi, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının bitmesiyle karne sevinci yaşayan öğrencilerin yanı sıra Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim, İş ve Spor Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrencileri de unutmayarak engelli izcilere karnelerini verdi.

Karnelerini aldıktan sonra kahvaltıda buluştular

Engelli vatandaşları topluma kazandırmak ve sosyalleşmeleri için çalışmalar düzenleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, karne sevinci yaşayan engelli izcileri Orhan Veli Sosyal Tesisindeki kahvaltıda buluşturdu.

Karne almanın gururuyla hep bir arada kahvaltı yapmanın sevincini yaşayan Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’nün engel tanımayan izcileri ve aileleri sağladığı imkanlardan ötürü Başkan Akgün’e teşekkürlerini iletti.

Eğitmenleri ve aileleriyle birlikte kahvaltılarını yapan engelli izciler karnelerini alarak evlerine döndü.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER