SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmece’nin çağdaş ve ömürlük caddelerine yenileri ekleniyor

Büyükçekmece’nin çağdaş ve ömürlük caddelerine yenileri ekleniyor
Bu haber 23 Mayıs 2019 - 17:04 'de eklendi.

Çağdaş şehirciliğin mimarı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye modern ve uzun yıllar hizmet verebilecek caddeler kazandırıyor.Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Örnek caddeler yapıldı

Büyükçekmece’ye ömürlük cadde ve yollar kazandıran Başkan Akgün, yapılan çalışmaları da sık sık yerinde denetliyor. Düzenli şehir yaşamı ve yoğun trafik sorunlarının çözümleri için çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bugüne kadar onlarca markalaşmış caddeye imza attı. Yenilenen tüm caddeler denetimlerde bulunan ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek caddelerin ihtiyaçlarını belirliyor ve çalışmalarını bu yönde sürdürüyor.

Osmangazi Caddesi’nde çalışmalar devam ediyor

Cadde yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak, 19 Mayıs Mahallesi Osmangazi Caddesi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Kaldırım ve tretuvar çalışmaları yapan ekipler, vatandaşların kolay ve güvenli ulaşımları için mesailerini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda, yol, kaldırım, tretuvar ve aydınlatma çalışmalarıyla baştan sona yenilenen cadde üzerinde yapılması gereken çalışmaları aksatmayan ekipler, 24 mahalleden gelen istek ve önerileri de dikkate alarak Büyükçekmecelilerin mağduriyet yaşamamalarını sağlıyor.

Güvenli ulaşım için her ayrıntı düşünülüyor

Özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yaya güvenliği için her ayrıntıyı düşünen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaya geçitleri, kasisler ve kaldırımlar için çeşitli önlemler alıyor. Başkan Akgün, Büyükçekmece’ye ömürlük caddeler kazandırmak ve caddeleri korumak için çalışmaya devam ediyor.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER