SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’NİN BÜYÜK ACILARI…

BÜYÜKÇEKMECE’NİN BÜYÜK ACILARI…
Bu haber 25 Aralık 2020 - 18:50 'de eklendi.

Büyükçekmece belediyesi son bir haftada iki personelini koronavirüs nedeniyle kaybetmenin acısını yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde malum salgından dolayı yaşamını yitiren belediye destek hizmetleri müdürlük personeli Süleyman Namlı’nın ardından önceki gün ise  gençlik ve spor hizmetlerinden Hasan Yazıcı’nın genç yaşlarında hayatlarını kaybetmesi İlçe kamuoyunda büyük üzüntü ve acıya sebep olarak ilçe halkını yasa boğdu.

“Hastane odasındaki başkan Akgün’den taziye mesajı”

Koranavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle bir süredir hastana de gözetim altında bulunan ve sağlık durumunun iyiye gitmesiyle tedavisinde sona yaklaşılan Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’de sosyal medya hesabından yaptığı taziye mesajında, Çok üzgünüm, son bir haftada iki çalışma arkadaşımızı koronavirüs nedeniyle kaybettik. Dün Hakk’ın rahmetine kavuşan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Personelimiz Hasan Yazıcı ve geçen hafta rahmetli olan Destek Hizmetleri Müdürlüğü Personelimiz Süleyman Namlı kardeşlerime Yüce Allah’tan rahmet, aileleri başta olmak üzere tüm sevenleri ve belediye ailemize başsağlığı diliyorum. Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER