SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’NİN 24 MAHALLESİNDE HALK EKMEK HİZMETİ

BÜYÜKÇEKMECE’NİN 24 MAHALLESİNDE HALK EKMEK HİZMETİ
Bu haber 28 Temmuz 2020 - 11:36 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 24 mahallede kurulacak İstanbul Halk Ekmek noktalarında güvenli, sağlıklı ve ekonomik unlu mamullerin yanısıra Hamidiye Su satışı ve İstanbulkart dolum hizmeti verileceğini açıkladı.

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü makamında ziyaret eden İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, Büyükçekmece’de hizmete girecek 24 Halk Ekmek Satış Noktası hakkında bilgi verdi.

İstanbulkart dolum hizmeti verecek

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Akgün; “İstanbul Halk Ekmek’in doğal, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle öncü bir kuruluş olduğunu belirterek; “İstanbul Halk Ekmek’in üretmiş olduğu tüm ürünlere daha sağlıklı ve kolay bir yoldan erişimlerini sağlamak için bir proje geliştirdik. Proje kapsamında; 24 mahallemizin ortak noktalarında kurulacak büfelerle vatandaşlarımız Halk Ekmeğe ve Halk Ekmek diyet ürünleri ile Hamidiye Su ürünlerine de kolayca ulaşabilecek. Buna ek olarak İstanbulkart dolum hizmetini de bu büfelerden alabilecek” ifadesini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER