SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECELİLER ELVİS ŞARKILARIYLA UNUTULMAYACAK BİR GECE YAŞADI

BÜYÜKÇEKMECELİLER ELVİS ŞARKILARIYLA UNUTULMAYACAK BİR GECE YAŞADI
Bu haber 20 Temmuz 2020 - 11:51 'de eklendi.

Kültür ve sanat alanındaki etkinliklerine yenisini ekleyen Büyükçekmece Belediyesi, Sinanoba Barış Manço Parkı’nda unutulmayacak bir konser düzenledi.

Rock müziğin efsane ismi Elvis Presley’i canlandıran Elvis hayranı Volkan Erk ve kardeşi Hakan Erk, muhteşem performanslarıyla Büyükçekmecelilere nostalji dolu bir gece yaşattı.

Konsere ilgi yoğun oldu

Görüntüsüyle de Elvis Presley’i anımsatan Volkan Erk, dünya çapında yankı uyandıran unutulmaz besteleri seslendirdi. Büyükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği açık hava konseri gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Konserin sonunda Volkan ve Hakan Erk kardeşler, Elvis Presley’in de yaptığı gibi vatandaşlara fular dağıttı. Konsere katılan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, Erk kardeşlere ve konsere ilgi gösteren Büyükçekmecelilere teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER