SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“Büyükçekmeceliler Atatürk sevdalısıdır”

“Büyükçekmeceliler Atatürk sevdalısıdır”
Bu haber 07 Mayıs 2019 - 11:03 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi’nin büyük beğeni toplayan programları arasında yer alan “Biz Atatürk’ten Çalar, Söyler, Anlatırız” dördüncü kez vatandaşlarla buluştu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şiir ve şarkılarının yanı sıra unutulmaz anılarının anlatıldığı program Büyükçekmeceliler tarafından büyük ilgi gördü.

Programa katılmanın mutluluğunu yaşayan Atatürk sevdalıları ulu önderin tarihe kazınmış hikayelerini özlem ve saygıyla dinledi.

Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan katılımcılara Atatürk’ün bilinmeyen anılarını anlatarak, sanatçı Neslinay Çınar ise ulu önderin sevdiği şarkıları seslendirerek unutulmaz bir geceye imza attı.

 

“Büyükçekmeceliler Atatürk sevdalısıdır”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen programa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “Mustafa Kemal Atatürk’e bitmeyen ölümsüz bir sevgimiz var. Bu programı dördüncü kez yapıyor olmamız bunun bir göstergesidir. Büyükçekmeceliler Atatürk sevdalısıdır. Sacide Bolcan hocamız ulu önderimizin bilinmeyen anılarını bizlere aktarırken heyecanlanıyorum. Neslinay Çınar o güzel sesiyle Atamızın sevdiği şarkıları bizlere seslendirirken duygulanıyorum. Bu güzel ve anlamlı programda emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Programa Beşinci Dönem İstanbul Milletvekili Ayhan Altuğ ve Büyükçekmece Belediyesi Geçmiş Dönem Meclis Üyesi Emine Türkcan Demirci katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER