SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmeceli Ziraatçılar Erçağ ile Devam Dedi…

Büyükçekmece Ziraat Odası Genel Kurul Toplantısı ve Organ Seçimlerini yaptı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut oda başkanı Sezgin Erçağ, tekrar bu göreve seçilerek güven tazeledi

Büyükçekmeceli Ziraatçılar Erçağ ile Devam Dedi…
Bu haber 18 Şubat 2019 - 20:45 'de eklendi.

Büyükçekmeceli Ziraatçılar Erçağ ile Devam Dedi…

 

Büyükçekmece Ziraat Odası Genel Kurul Toplantısı ve Organ Seçimlerini yaptı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut oda başkanı Sezgin Erçağ, tekrar bu göreve seçilerek güven tazeledi.

 

“Bölge tarımı için çalışmaya devam”

 

Büyükçekmece Ziraat odası Olağan kongresini geçtiğimiz cumartesi günü Büyükçekmece belediye yeni hizmet binasının çok amaçlı toplantı salonun da gerçekleştirdi. Divan başkanlığını İBB Meclis üyesi ve eski Büyükçekmece ziraat odası başkanı Recep Erol’un yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Gündem maddelerine geçmeden önce Kongre de açılış konuşmasını yapan başkan Sezgin Erçağ, görevde oldukları süreç içerisin de yapmış oldukları çalışmaları anlattı. Erçağ, konuşmasın da daha iyi bir bölge tarımı için el ele çalışmaya devam edeceklerini belirterek kongremiz hayırlı olsun dedi. Başkan Erçağ, ayrıca Kongreye kutlama telgrafı gönderen TZOB. Genel başkanı Şemsi Bayraktar’ın selamlarını iletti.

 

“Hollanda ve Kore den tarım mühendisleri gelecek”

 

Kongreye katılan Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, Burada yaptığı konuşmasında Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri İlçe belediyelerinin ortak bir projesini ziraatçılar İle paylaşarak Çiftçiler ve ziraatçılar ile ilgili proje hakkında bilgiler verdi. Başkan Akgün, hayata geçireceğimiz bu proje ile hangi toprağa hangi ürünü ekeceğiz Hollanda ve Kore den işi bilen tarım mühendislerini getirerek bu işi bilenlerle karar vereceğiz ve tarım alanında örnek bir modelleme yapmaktır amacımız diye konuştu. Başkan Akgün, ya çatalca, Silivri ve Büyükçekmece üçgeninde yüz binlerce dönüm araziler ya adam gibi işlenecek ya da herkes kafasına göre herhangi bir teknik araştırma yapmadan kafasına göre takılacak bizim amacımız bu projeyle bunu düzletmektir dedi.

“Komşu İlçe Oda Başkanları yalnız bırakmadılar”

Büyükçekmece İlçe Ziraat Odasının Olağan Kongresine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanı sıra Ak Parti İBB Meclis Üyesi Recep Erol, CHP İBB Belediye Meclis Üyesi Tarık Erdoğan, İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürü Semih Çakar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Daştan, Tarım Kredi Kooperatifī Müdürü Filiz Kırtaş, Büyükçekmece Tarım Kredi Kooperatifī Başkanı Mesut Yılmaz, Çatalca Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin, Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, TZOB İstanbul il koordinatörü ve Başakşehir Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ile Ziraatçılar ve çiftçiler katıldı.

 

“Oda yönetimi Şu isimlerden oluştu”

 

Tek liste ile gidilen kongrede mevcut oda başkanı Sezgin Erçağ, Tüm delegelerin oyunu alarak tekrar bu göreve seçilerek güven tazelerken,

Sezgin Erçağ, başkanlığın da oluşan Büyükçekmece Ziraat odası yönetiminde şu isimler yer aldılar. Özen Pazarlı, İlker Tunca, Mustafa Azğın ve Vedat Erdoğan. Kongrede ayrıca eski Büyükçekmece Ziraat Odası başkanı İBB Meclis Üyesi Recep Erol, İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürü Semih Çakar, Tarım Kredi Kooperatifī Müdürü Filiz Kırtaş ve Ziraat Odasına büyük emekleri olanlara teşekkür plaketi verildi.

Kongre sonrasında Büyükçekmece Ziraat oda yönetimi başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen başkan Sezgin Erçağ, kendisini bu göreve yeniden seçen delege ve çiftçilere teşekkür ederek kongremiz hayırlı olsun, Güven tazeleyen Meclis Kurulumuz ve yönetimimiz Büyükçekmece de çiftçilerimiz için çalışmalarımıza ve daha iyi bir bölge tarımı için el ele vererek yolumuza devam edeceğiz dedi.

 

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER