SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECELİ ÖĞRENCİLERİN BİSİKLET SEVİNCİ

BÜYÜKÇEKMECELİ ÖĞRENCİLERİN BİSİKLET SEVİNCİ
Bu haber 07 Temmuz 2021 - 11:28 'de eklendi.

Büyükçekmece Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu öğrencilerine Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den talep ettikleri bisikletleri teslim edildi.

Okulda öğrencilere bisiklet eğitimi verebilmek ve bisikleti sevdirebilmek adına okul başkanının talep ettiği bisikletleri gören öğrenciler sevinç içinde bisikletlere bindi.

Çocuklar bisikletlerine kavuştu

Çocuklar, bisikletlerine kavuşmanın ve binmenin mutluluğunu yaşarken bir yandan da okulda profesyonel eğitim alıyorlar. Çocukların spor aktivitelerinde daha çok bulunmaları ve eğitim almalarını desteklediğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: ‘’Çocuklarımız bizler için çok kıymetli. Onların mutluluğu hepimizin mutluluğu. Yeni bisikletleriyle çocuklarımız hep ileriye pedal çevirsinler. Tüm çocukların gözlerinden öpüyorum’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER