SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECELİ MİNİK OKURLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

BÜYÜKÇEKMECELİ MİNİK OKURLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
Bu haber 15 Kasım 2019 - 11:00 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi 2019 yılı “Okuma Yılı” kapsamında düzenlediği etkinliklere tüm hızıyla devam ediyor.

Yazar Nilgün Ilgaz’ın söyleşisine 8 Eylül UNESCO Dünya Okuma ve Yazma Günü’nde ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi, anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.

Yazar Nilgün Ilgaz’ın Kültürpark’ta düzenlenen söyleşisine katılan minik okurlar okudukları kitaplardan çıkarttıkları özetler karşılığında İnkılap Yayınevi’nde kullanabilecekleri hediye çekine sahip oldu.

“7’den 70’e herkesi okuma etkinliklerine davet ediyoruz”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına çocuklara İnkılap Yayınevi hediye çeklerini veren Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “Öncelikle Dünya Çocuk Kitapları Haftası kutlu olsun. Çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren okuma alışkanlığı kazandırmak büyük önem teşkil ediyor. Ağaç yaşken eğilir atasözü tam bu noktada devreye giriyor. Biz Büyükçekmece Belediyesi olarak Okuma Yılı etkinliklerimizde hem çocuklar hem de yetişkinler için Okuma etkinlikleri düzenliyoruz. 7’den 70’e herkesi okuma etkinliklerimize davet ediyoruz” ifadesini kullandı.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER