SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECELİ GENÇLER AYNA GRUBU İLE COŞTU

BÜYÜKÇEKMECELİ GENÇLER AYNA GRUBU İLE COŞTU
Bu haber 20 Mayıs 2022 - 17:09 'de eklendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında farklı etkinlere imza atan Büyükçekmece Belediyesi günün finalinde Ayna Grubu ile Büyükçekmeceli gençleri buluşturdu.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bayramı gün boyunca doyasıya kutlayan gençler, Türkiye’nin sevilen gruplarından Ayna’nın muhteşem konseri ile coştu.

10.Yıl Marşı ile coşku daha da arttı

Büyükçekmece Belediyesi Kent Meydanı’nda gerçekleşen törene binlerce genç katıldı. Kendisi de Büyükçekmeceli olan Ayna Grubu’nun kurucusu ve solisti Erhan Güleryüz’ün söylediği şarkılara eşlik eden binlerce genç gönüllerince eğlendi. Konser sonunda Ayna Grubu’na çiçek takdim eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Gecenin sonunda ellerde Türk bayrakları ile hep bir ağızdan söylenen 10. Yıl Marşı coşkuyu daha da arttırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER