SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECELİ BABALARA MÜZİK DİNLETİSİ

BÜYÜKÇEKMECELİ BABALARA MÜZİK DİNLETİSİ
Bu haber 21 Haziran 2021 - 11:43 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, Babalar Günü kapsamında babalar için açık hava konseri düzenledi.

Büyükçekmeceli sanatçı ve müzisyenler tarafından verilen konserler Belediye Kent Meydanı, Tepecik Meydanı, Celaliye Meydanı ve Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda gerçekleşti.

“Fedakar babalarımıza saygılarımı sunuyorum’’

Sosyal mesafeye uygun olarak düzenlenen etkinlikte dans ve sahne performanslarını izlemeye gelen Büyükçekmeceliler keyifli bir hafta sonu ve unutulmaz bir Babalar Günü etkinliği yaşadı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ailesi ve evlatları için her türlü fedakarlığı yapan babaların haklarının ödenemeyeceğini belirterek; “Eli öpülesi ve babalarımıza saygılarımı sunuyorum. Kendisinden önce evlatlarının mutluluğunu düşünen babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun. Tüm halkımıza sağlıklı günler diliyorum” ifadesini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER