SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DEKİ OKULLAR DEZENFEKTE EDİLMEYE DEVAM EDİYOR

BÜYÜKÇEKMECE’DEKİ OKULLAR DEZENFEKTE EDİLMEYE DEVAM EDİYOR
Bu haber 12 Ekim 2020 - 11:52 'de eklendi.

İlkokul ve okul öncesi sınıfı öğrencilerin okula başlamasının ardından ilçedeki tüm okulları dezenfekte eden Büyükçekmece Belediyesi Covid – 19 tedbirlerine tüm hızıyla devam ediyor.

12 Ekim Pazartesi günü eğitim ve öğretim dönemine başlayan 2, 3, 4, 8 ve 12’inci sınıflar için de ilçedeki tüm okulları dezenfekte eden belediye ekipleri Corona virüse taviz vermiyor.

Sınıf, tuvalet ve ortak kullanım alanları dezenfekte edildi

Hafta sonu ilçedeki okulları tek tek gezen belediye ekipleri okula yeni başlayacak öğrenciler için tüm sınıf, tuvalet, kütüphane ve ortak kullanım alanlarını dezenfekte etti.

Yüz yüze eğitim alacak tüm öğrencilere başarılar dileyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Okullarımızı tek tek dezenfekte ettik. Velilerimizin gönlü rahat olsun. Tüm sınıflar, tuvaletler ve ortak kullanım alanları dezenfekte edildi. Büyükçekmece Belediyesi Covid – 19’a karşı tüm önlemlerini alıyor” ifadesini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER