SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE ZABITA KORONA FIRSATÇILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

BÜYÜKÇEKMECE’DE  ZABITA  KORONA FIRSATÇILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR
Bu haber 14 Mart 2020 - 13:24 'de eklendi.

Dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü salgınına karşı tedbirlerini arttıran Büyükçekmece Belediyesi, Korona fırsatçılarına da göz açtırmıyor.

Tüm dünyada 4 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Korona virüsünün Türkiye’ye de sıçramasının ardından özellikle dezenfektan ürünleri ve kolonyaya olan talep artarken, Büyükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri bu tür ürünleri satan iş yerlerine yönelik denetim başlattı.

Gelen şikayetler anında değerlendiriliyor

 Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri temizlik ürünleri satan işyerleri ve marketlerde denetlemeler gerçekleştiriyor. Özellikle dezenfektan ürünleri, kolonya ve gıda ürünleri satan işyerlerinde yapılan denetimlerde fiyat kontrolleri yapılırken, vatandaşlardan gelen şikayetlerde anında değerlendiriliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER