SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE YILBAŞI ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI

BÜYÜKÇEKMECE’DE YILBAŞI ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
Bu haber 30 Aralık 2020 - 12:16 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, yaklaşan yılbaşı öncesinde denetimlerini arttırırken ilçedeki market, fırın, kafe ve restoranlarda da Covid – 19 salgınına yönelik olarak alınan tedbirleri kontrol ediyor.

Yaklaşan yılbaşı öncesinde denetimlerini arttıran Ruhsat – Denetim Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece’de faaliyet gösteren market, fırın, kafe ve restoranları tek tek gezerek işletme sahiplerinin Covid -19’a karşı aldığı önlemleri yerinde denetliyor.

Denetimler aralıksız sürecek

Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Rıza Evren Kılcı’nın da yer aldığı denetimlerde sosyal mesafenin korunması, maske, el dezenfektanı kullanımı ve hijyen gibi konularda işletmelerin aldığı önlemler ve bu önlemlere uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, Covid – 19 kapsamında gerekli tedbirleri alan işletmelere teşekkür ederken, kurallara uymayan ve eksiklikleri bulunan işletmeleri ise uyarıldı. Ekipler ayrıca fiyat ve gıda ürünlerinin son kullanma tarihine yönelikte kontroller gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nün denetimleri yılbaşından sonrada periyodik olarak devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER