SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Salih Mert

“BÜYÜKÇEKMECE’DE YAKLAŞAN SEÇİMİN AYAK SESLERİ!…

“BÜYÜKÇEKMECE’DE YAKLAŞAN SEÇİMİN AYAK SESLERİ!…
Bu haber 21 Ocak 2024 - 13:09 'de eklendi.

Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece ilçe Belediyesine yapılan operasyon ne yazık ki her seçim öncesi olduğu gibi bir algı oluşturma ve karalama politikası olarak alışık olduğumuz bir durum!

“Her Seçim Aynı Senaryo”

Sabah sabah polis baskınıyla Büyükçekmece Belediyesi’ne düzenlenen rüşvet iddiaları ile ilgili operasyonda belediyenin bazı personelleri hakkında, rüşvet aldıkları gerekçesiyle 6 kişi sorgulama üzerine gözaltına alınmış!

Yıllardır her seçim öncesi tanık olduğumuz bu iddialar artık kamuoyuna inandırıcı gelmiyor!

Madem böylesi bir durum söz konusuysa neden bu zamana kadar beklenir? Seçim zamanı beklenir? Böyle olduğu içindir ki son dört seçimdir Ak Partinin Büyükçekmece’de belediye seçimlerinde hep kaybeden taraf olduğu kaçınılmaz olmuştur.

Zira bu gibi algı operasyonları ilçe halkı tarafından da hiçte ciddiye alınmıyor! Mevcut Belediye başkanı Akgün’e puan kazandırırken, rakibine tepki olarak sandığa yansıyor! İşte tamda bugünkü bu operasyon önümüzdeki mart seçimlerinde de tecelli edecek gibi!

“Sorumlu Yapı Denetim”

Yaşanan o olayla ilgili basın açıklaması yapan başkan Akgün’de benzer ifadeler kullanarak, seçimden seçime alışık oldukları bir durum olduğunu söyledi. Yanında CHP İstanbul il başkanı Özgür Çelik, partili bazı belediye başkanları, CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Halis Çiçekçi, belediye meclis üyeleri, parti meclisi üyeleri ve çok sayıda ilçe sakininin destek için bulunduğu basın toplantısında açıklamalarda bulunan başkan Akgün, bugün gerçekleştirilen olayla ilgili iddia edilen bir yanlış varsa belediyenin hiçbir şekilde sorumlu olmadığını, sorumluluk sahibi inşatı denetlemekle zorunlu olan yapı denetiminin olduğunu söyledi. Akgün, Ayrıca belediyemizi karalamak için gözaltına alınan belediye çalışanı arkadaşlarını yandaş basının kamera çekimleri eşliğinde yürütülmesi olayın tamamen bir algı ve karalama operasyonu olduğunun açık bir göstergesidir dedi.!

İşte bugün Büyükçekmece ilçe Belediyesine yapılan operasyon da ne yazık ki her seçim öncesi olduğu gibi bir algı oluşturma ve karalama politikası olarak alışık olduğumuz bir durum!

“Nihayet Recep Erol Aday”

Evet gözüken o ki önümüzdeki mart seçimlerinde de benzer senaryolar ortaya çıkacak ve kazananın yine hak hukuk ve adalet olduğunu yaşayarak göreceğiz…!

Bu arada nihayet Ak Parti Büyükçekmece’de Recep Erol’u  aday gösterdi. 2014-2019 ve 2024 yerel seçimlerde aday adayı olarak dosya veren Erol’un bu talebi bu mart seçimlerinde nihayet kabul gördü ve Ak Parti Büyükçekmece’de Erol’u belediye başkan adayı olarak gösterdi. Şimdi önümüzde renkli geçecek bir seçim süreci var, 2004 yılından günümüze 4 dönemdir Büyükçekmece’de mevcut belediye başkanı Akgün’e karşı hep kaybeden Ak Parti 31 mart seçimlerinde Recep Erol ile bu defa galip gelebilecek mi, yoksa 7. Dönem için dosya veren ve henüz partisi CHP tarafından adaylığı açıklanmayan Akgün’e karşı yine kaybeden taraf mı olacak? İlçe kamuoyu tarafından da adaylığı kabul gören ve muhtemel rakibi olacak Akgün ile yarışacak Ak Partinin adayı Erol’un işi hiçte kolay değil! Öte taraftan 2004 yerel seçimlerde Rahmi Yazıcı, 2009 İlker Gürbüz, 2014 Celal Babayiğit ve 2019’da ise aynı zamanda İBB başkanı Mevlüt Uysal’a karşı 4 dönemdir seçimlerden galip gelen Akgün’ün bu seçimlerde Ak Partinin adayı olarak yarışacağı Erol’a karşı hiçte kolay olmayacak gibi!

Evet Büyükçekmece’nin renkli geçecek bir seçim kampanyasına sahne olacağını ümit ediyor, 31 Mart seçimlerinin ülkemize hayırlı olması temennisiyle yarışacak tüm adaylara başarılar diliyoruz…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER