SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE OKUL MÜDÜRÜ KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ!

BÜYÜKÇEKMECE’DE OKUL MÜDÜRÜ KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ!
Bu haber 26 Kasım 2020 - 14:09 'de eklendi.

Büyükçekmece Mimaroba Dr. Sadık Ahmet İlkokulu Müdürü Hüsamettin Nak(58) bir süredir mücadele ettiği Covid-19 hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. 

“Eğitim Camiası Yasta”

B. Çekmece eğitim camiasını yasa boğan acı haberi sosyal medya hesabından duyuran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taziye mesajı yayımladı. Mesajda “Büyükçekmece Dr. Sadık Ahmet İlkokulu Müdürü Hüsamettin Nak Hocamız, Hakka yürüdü. Ailesine ve eğitim camiasına sabırlar diliyoruz” denildi.

Hüsamettin Nak kimdir?

01.01.1962 tarihinde Van ili, Özalp ilçesi Dağdeviren Mahallesi’nde doğdu. İlk ve ortaokulu Özalp ilçesinde, lise tahsilini Van Erek Lisesi’nde (M. Akif Ersoy) tamamladı. 1985 yılında Van- Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu.

Kahraman Maraş- Elbistan ilçesi Umutlu İğde Köyü İlkokullarında sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 1989 tarihinde Van Özalp Y. Dönerdere İlkokulu’nda görev yapmıştır. Temmuz 2003 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile Van Özalp İlçesi’ne Milli Eğitim Müdürü unvanıyla ataması yapıldı. 14 Nisan 2011 tarihinde kendi isteği ile bu görevinden istifa ederek Van İli’nde dört farklı okulda okul müdürü olarak görevini ifa etti.

Ağustos 2015 tarihinde İstanbul Esenyurt İlçesi Limak Türker İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak tayin olundu. Bu okulda Valilik onayı ile müdür yardımcılığı görevinde çalıştı. Sınav sonucu Dr. Sadık Ahmet İlkokulu’na 14 Temmuz 2016 tarihinde okul müdürü unvanı ile atandı.

İç SES Gazetesi olarak Merhum hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER