SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE ODA BAŞKANLARI YAZICI VE EREKE GÜVEN TAZELEDİ…

BÜYÜKÇEKMECE’DE ODA BAŞKANLARI YAZICI VE EREKE  GÜVEN TAZELEDİ…
Bu haber 12 Ocak 2022 - 12:47 'de eklendi.

Büyükçekmece Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Büyükçekmece Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yapmış oldukları olağan genel kurullarında mevcut oda başkanları Rahmi Yazıcı ve Mahir Ereke ile devam kararı aldılar.

Geçtiğimiz haftasonunda birer gün arayla gerçekleştirilen kongrelerde Büyükçekmece Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri büyük destekle yeniden mevcut başkan Rahmi Yazıcı derken, Büyükçekmece Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ise mevcut başkan Mahir Ereke ile devam devam kararı aldılar.

Yazıcı ile 6. Ereke ile 5. Dönem

Mimarsinandaki bir düğün salonunda gerçekleşen ve tek liste ile gidilen kongrelerde

Büyükçekmece Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Rahmi Yazıcı 6. Kez bu göreve seçilirken, Büyükçekmece Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası mevcut başkanı Mahir Ereke ise 5. Kez bu göreve seçilerek 4 yıl daha odaların başkanlıklarını yürütecekler.

Pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleşen ve Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrelerde tüm gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, yeniden güvenoyu alarak bu göreve seçilen Başkan Yazıcı ve Başkan Ereke odalarının üyelerine teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER