SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE “MUTLULUĞA ENGEL OLMA” ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

BÜYÜKÇEKMECE’DE “MUTLULUĞA ENGEL OLMA” ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ
Bu haber 04 Aralık 2019 - 9:13 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, dezavantajlı vatandaşlar için 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında “Mutluluğa Engel Olma” sloganıyla farkındalık yaratan etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Yönelim Sağlık Lisesi ve Final Lisesi öğrencileri, Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’nün engel tanımayan izcileriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyeleri ileri birlikte günlerini geçiren öğrenciler, kendilerine imkan yaratıldığında engelli arkadaşlarının her türlü engelin üstesinden gelebileceğine tanıklık ettiler.

Etkinliğe ilgi yoğun oldu

Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde buluşan dezavantajlı vatandaşlar da Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Meclis Üyesi, Dezavantajlılar Komisyon Başkanı Dr. Önder Yüksel Eryiğit ve Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır dezavantajlı vatandaşları yalnız bırakmadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER