SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE İYİ PARTİ SEÇİM ÇADIRI VE AFİŞLERİNE ÇİRKİN SALDIRI!

BÜYÜKÇEKMECE’DE İYİ PARTİ SEÇİM ÇADIRI VE AFİŞLERİNE ÇİRKİN SALDIRI!
Bu haber 03 Mart 2024 - 13:20 'de eklendi.

Büyükçekmece İYİ Parti’nin stadyum etrafındaki seçim afişlerinin kesilmesinden sonra, dün akşam da sahil kordon da bulunan seçim çadırına saldırı düzenlendi. Olayın dikkat çeken ilginç ve tuhaf tarafı ise yan yana bulunan diğer partilerin afişlerine dokunmayanlar, İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı Belediye Başkan Adayı Nejat Durmuş’un afişlerini keserek parça, parça etmeleri!

“Demokrasiyi İçine Sindirmemiş Zavallılar”

Çirkin olayla ilgili İYİ Parti’den yapılan açıklamada, kamera kayıtlarından tespit edilen saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi. Partinin Büyükçekmece ilçe Belediye Başkan adayı Nejat Durmuş, Demokrasiyi içine sindirememiş böyle güçlü görüneceğini zanneden bir takım zavallılar daha önce partimizin afişleri üzerindeki saldırılarını sürdürmüş ve dün gece de sahil kordon boyundaki çadırımıza yapılan saldırıyla devam etmişler. Bu mantığa sahip zavallılar kazanacağı seçim sonrasını düşünemiyorum bile. Nereden gelirse gelsin bu tür davranışların Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Başka bir adayın afişini kesince, desteklediğiniz adayın oyları mı artacak? Yapılanlar sadece seçim ortamını germeye yarar diyerek tepkisini dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER