SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE İLAÇLAMA EKİBİ İKİ KATINA ÇIKARTILDI…

BÜYÜKÇEKMECE’DE İLAÇLAMA EKİBİ İKİ KATINA ÇIKARTILDI…
Bu haber 02 Temmuz 2024 - 12:25 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci oturumunu belediye başkan vekili Hakan Çebi’nin başkanlığında gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te gerçekleşen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi İzleme Komitesi’nde Türkiye’yi temsil ettiği için meclise katılamadı.

Mecliste CHP Grup başkanvekili Mimar Tarık Erdoğan, Sıcak havalarla birlikte artan sinek ve haşere türlerine karşı ilaçlama çalışmalarını artırdıklarını ve bugün itibari ile ilaçlama ekibinin iki katına çıktığı bilgisini verdi.

“Zehir Hafiye”

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı birinci oturumu ay içindeki önemli gün ve haftalara yönelik meclisi yöneten başkan vekili Hakan Çebi ile siyasi parti grup başkan vekillerinin mesajları ile açıldı. Konuşmaların adından gündem de yer alan 4 madde ve 3 ek gündem maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Ak Parti grup başkanvekili Mustafa Yazıcı konuşmasında ayrıca son günlerinde Sıcak havalarla birlikte artan sinek ve haşere türlerine karşı ilaçlama çalışmalarının yetersiz olduğunu belirtti. Yazıcı’nın eleştirisine cevap veren CHP Grup başkanvekili Tarık Erdoğan ise sorunun farkında olduklarını ve dolayısıyla da ilaçlama ekibinin iki katına çıktığı bilgisini verdi.

Öte taraftan mecliste söz akan Ak Parti meclis üyesi Fatih Zehir ise bir önceki mecliste olduğu gibi yine özellikle Celaliye Kamiloba ve Kumburgaz civarında kaçak hafriyat dökümlerini gündeme getirdi. Ayrıca Mecliste söz alan CHP’li Fuat Ökçü ise 2 Temmuz 1993’te Pir Sultan Abdal Şenlikleri için Sivas’ta bulunan ve Madımak otelde katledilen aydınlarımızı anarak, meclis üyelerini ve tüm ilçe halkını bugün CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığının saat 19.00 da Mimaroba Atatürk Parkında düzenleyeceği anma programına davet etti. Meclis toplantısı Temmuz ayı ikinci oturumunu Perşembe günü saat 11.00’da yapmak üzere sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı