SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE EVİNDEN ÇIKAMAYANA EVDE SAĞLIK HİZMETİ VERİLİYOR

BÜYÜKÇEKMECE’DE EVİNDEN ÇIKAMAYANA EVDE SAĞLIK HİZMETİ VERİLİYOR
Bu haber 07 Nisan 2020 - 13:14 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı her türlü tedbiri alırken, evinden çıkamayan ve yatalak durumda olan hastalar için başlatılan evde bakım hizmetini de kesintisiz olarak sürdürüyor.

166 hastaya evde bakım hizmeti

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ortaya çıktığı günden beri Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personelleri ilçede ikamet eden 166 hastanın evde bakım ve tedavisini gerçekleştirirken, 170 vatandaşa da ücretsiz hasta nakil hizmeti verildi. Serum, kan alma, enjeksiyon ve pansuman hizmetlerini ücretsiz olarak veren sağlık müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri en kısa sürede yanıt veriyor.

273 vatandaşa online terapi

Büyükçekmece Belediyesi, koronavirüs salgını Türkiye’yi etkisi altına aldığı ilk günden beri vatandaşlara online psikolojik terapi hizmeti de veriyor. Salgın nedeniyle psikolojik olarak olumsuz yönde etkilenen ve yardım almak isteyen 273 vatandaşa Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün uzman psikologları tarafından online terapi hizmeti verilerek kaygı ve belirsizliklerin giderilmesine çalışıldı.

 “Var gücümüzle çalışıyoruz”

 Salgın konusunda tüm tedbirleri aldıklarını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Koronavirüs salgının Türkiye’de gördükten sonra hızla çalışmalarımıza başladık. Online terapi, evde bakım ve hasta nakil hizmetlerimiz hala devam ediyor. Vatandaşımızdan hiçbir ücret talep etmiyoruz. Ben ve mesai arkadaşlarım salgının ilk gününden beri var gücümüzle çalışıyoruz. Bu hizmetlerden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizi arayabilir” dedi.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER