SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE CUMHURİYET’İN ŞANINA YAKIŞIR KUTLAMA

BÜYÜKÇEKMECE’DE CUMHURİYET’İN ŞANINA YAKIŞIR KUTLAMA
Bu haber 30 Ekim 2019 - 11:08 'de eklendi.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96’ıncı yıldönümü Büyükçekmece’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Günün ilk töreni Büyükçekmece Kaymakamlığı’nda tebriklerin kabul edilmesiyle gerçekleşti. Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmece Garnizon Komutanı Albay Caner Demirkol, ilçe protokolü ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

“Cumhuriyet ilelebet yaşatılacak”

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenle devam etti. Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Büyükçekmece Garnizon Komutanı Albay Caner Demirkol’un tören alanındaki vatandaşların Cumhuriyet Bayramlarını kutlamalarının ardından Kaymakam Özel, günün anlam ve önemine yönelik olarak yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetin ilelebet yaşatılacağını” söyledi.

Törene katılan okulların Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına yönelik hazırladıkları etkinlikler tören alanını dolduran vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Tören okulların geçit töreniyle son buldu.

Büyükçekmece Belediyesi Bando Takımı’da gün boyu ilçe genelindeki meydanlarda marşlar çalarak bayramın coşkusunu daha da arttırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER