SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE COVİD-19 İLE MÜCADELE KAPSAMINDA ZABITA TİMLERİ OLUŞTURULDU

BÜYÜKÇEKMECE’DE  COVİD-19 İLE MÜCADELE KAPSAMINDA ZABITA TİMLERİ OLUŞTURULDU
Bu haber 04 Aralık 2020 - 13:00 'de eklendi.

Covid – 19 salgının ciddi boyutlara ulaşması üzerine Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda alınan yeni tedbir ve kısıtlamaları göz önünde bulunduran Büyükçekmece Belediyesi semt pazarlarında denetimlerini arttırdı.

Salgınla mücadele kapsamında oluşturulan zabıta timleri, pazar esnafının günlük olarak HES kodu kontrolünü yaparken, alışveriş yapmak için pazara gelen vatandaşları da alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarıyor.

Zabıta timleri oluşturuldu

Covid – 19 salgının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tırmanış göstermesi yeni tedbir ve kısıtlamaları da beraberinde getirdi. Büyükçekmece Belediyesi’nin Covid – 19 salgınıyla mücadele kapsamında oluşturduğu zabıta timleri, semt pazarlarında esnaf ve vatandaşa yönelik denetimlerini arttırdı. Günün ilk saatlerinde pazar esnafının tamamının HES kodu kontrolünü gerçekleştiren zabıta, alışveriş için pazar yerlerine gelen vatandaşları da kuralları uyulması konusunda sık sık uyarıyor. Sosyal mesafe kuralı ihlal eden ve maskesini doğru takmayan vatandaşları uyaran zabıta ekipleri, pazar yerlerinde yoğunluk yaşanmaması için de giriş ve çıkışlarda önlem alıyor. Ayrıca Pazar yerlerinde sık sık anonslar yapılarak pazarcı esnafı ve vatandaş uyarılıyor.

“Herkes duyarlı olmalı”

Büyükçekmece Belediyesi’nin semt pazarlarında gerçekleştirdiği denetimler vatandaşlar tarafından da destek görüyor. Covid-19 salgınıyla mücadelede herkesin duyarlılık göstermesi gerektiğini belirten vatandaşlar, denetimlerin arttırılmasından da son derece memnun.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER