SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE CORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN 10 HASTA İYİLEŞEREK TABURCU OLDU

BÜYÜKÇEKMECE’DE CORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN 10 HASTA İYİLEŞEREK TABURCU OLDU
Bu haber 11 Nisan 2020 - 16:36 'de eklendi.

Yeni tip Coronavirüs (Covid -19) tanısıyla Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 10 hasta iyileşerek taburcu oldu. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle yakınları hastaneye gelemeyen hastalar, Büyükçekmece Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü’nün ambulansları ile evlerine götürüldü.

Günler sonra ailelerine kavuştular

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde hayatını kaybedenlerin sayısı bini geçse de iyileşen hasta sayısındaki artış sevindiriyor. Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi’nde Coronavirüs tanısıyla tedavi gören 10 hasta daha taburcu edildi. Coronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle yakınları hastaneye gelemeyen hastalar, Büyükçekmece Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü’nün ambulanslarıyla evlerine nakledildi. Günler sonra aileleri ile yeniden buluşmanın sevincini yaşayan hastalar, tedavilerini gerçekleştiren Mimarsinan Devlet Hastanesi’nin doktor ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

“4 gün tedavi gördüm”

Kendisine verilen ambulans hizmetinden ötürü Büyükçekmece Belediyesi’ne teşekkür eden 80 yaşındaki Şadiye Sarıcık hastalık sürecini şu sözlerle anlattı:

“Bana üşüme ve titreme geldi. Hastaneye gittim yatacağımı bilmiyordum. Yatırdılar. 4 gün tedavi gördüm. Biraz iyileştim ama biraz daha ağrım var.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER