SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE BAYRAM ÖNCESİNDE DENETİMLERİ SIKLAŞTI

BÜYÜKÇEKMECE’DE BAYRAM ÖNCESİNDE DENETİMLERİ SIKLAŞTI
Bu haber 30 Temmuz 2020 - 11:33 'de eklendi.

 Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde denetimlerini sıklaştırdı.
Büyükçekmece Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için tüm önlemleri alıyor.

Covid- 19 tedbirlerine uymayana ceza

 Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, 31 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 3 Ağustos Pazartesi günü sona erecek Kurban Bayramı öncesinde başta gıda üreticileri ve satıcıları olmak üzere her alanda denetim yapıyor. Bayram öncesinde vatandaşların en çok alışveriş yaptıkları kuru yemiş ve tatlı satan iş yerleri ile halk pazarlarında denetimler sıklaştırılırken vatandaşlardan gelen şikayetlerde anında değerlendiriliyor. Büyükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri ayrıca iş yerlerinde ruhsat, fiyat etiketi ve satılan gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerini de kontrol ediyor. Covid – 19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymayan ve hijyenik olmayan ortamda satış yapan iş yerlerinden bazılarına uyarı verilirken bazı iş yerlerine de ceza kesildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER