SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE’DE 1 HAZİRAN’DA YENİDEN HİZMETE AÇILACAK İŞLETMELERDE DEZENFEKTE VE HİJYEN ÇALIŞMASI BAŞLATILDI!

BÜYÜKÇEKMECE’DE 1 HAZİRAN’DA YENİDEN HİZMETE AÇILACAK İŞLETMELERDE DEZENFEKTE VE HİJYEN ÇALIŞMASI BAŞLATILDI!
Bu haber 30 Mayıs 2020 - 20:54 'de eklendi.

1 Haziran da yeniden hizmete girecek olan kafe, pastane, restoran, kıraathane gibi işletmelerde dezenfekte çalışması başlatan Büyükçekmece Belediyesi, işletme çalışanları ve müşterilerin virüs salgınından korunmasına yönelik önlemlerini de arttırdı.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan restoran, kafe, pastane, çay bahçesi, kıraathane, dernek lokali ve spor salonu gibi işletmeler 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren her gün saat 22.00’ye dek açık olacak.

Tedbirler ve denetimler artırılacak

 Büyükçekmece genelinde faaliyet gösterecek olan kafe, restoran, pastane, kıraathane, dernek lokali gibi işletmelerin tamamında dezenfekte çalışması başlatıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle hafta sonu alınan sokağa çıkma yasağı süresince devam edecek olan çalışmalarda yeniden faaliyete girecek olan işyerlerinde dezenfekte ve hijyen çalışması başlatıldı. Büyükçekmece Belediyesi’nin 24 mahallede 10 ekiple yürüttüğü çalışmalarda, işyeri çalışanları ve müşterilerin virüs salgınından korunmasına yönelik tedbirler de arttıracak. Belediye ekipleri,  bu işyerleri açıldıktan sonrada rutin olarak dezenfekte çalışmalarını sürdürecek. Zabıta ekipleri de ise işyerlerindeki denetimlerini sıklaştıracak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER