SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmece ve Bölge ziraatçıları kokteylde buluştu..

Büyükçekmece ve Bölge ziraatçıları  kokteylde buluştu..
Bu haber 08 Mayıs 2019 - 17:50 'de eklendi.

Büyükçekmece ve bölge ziraatçıları Büyükçekmece Tarım Kredi Kooperatifinin organize ettiği bir sigorta şirketinin tanıtım kokteylinde bir araya geldiler. Ramazan ayı öncesi gerçekleşen tanıtım kokteyline yoğun ilgi vardı…

 Büyükçekmece Tarım Kredi Kooperatif Müdüresi Filiz Kırtaş’ın ev sahipliğinde Büyükçekmece Tarım Kredi Kooperatifi binasının önündeki açık alanda gerçekleşen tanıtım kokteyline Büyükçekmece Belediye başkan danışmanı Reşit Oral, Büyükçekmece ilçe Tarım ve hayvancılık müdürü Semih Çakar, Büyükçekmece Ziraat Odası başkanı Sezgin Erçağ, Büyükçekmece Tarım Kredi Kooperatif başkanı Mesut Yılmaz, Sigorta yöneticileri, Ziraatçılar ile çok sayıda ilçe ve bölge çiftçileri katıldı.

Büyükçekmece Tarım Kredi Kooperatif Müdüresi Filiz Kırtaş, Tarım Kredi Kooperatiflerinin Türkiye’ye yayılmış en büyük çiftçi ailesi olduğunu belirterek bu sektörün emekçileri olan çiftçilerin Türkiye ekonomisine büyük katkıda bulunduğunu söyleyerek, Tanıtımı yapılan sigorta şirketi ile 2016 yılında başlayan iş birliğinin hayırlı olmasını dileyerek kokteyle katılanlara teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER