SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE KUMSALDA MURAT MERMER COŞKUSU

BÜYÜKÇEKMECE KUMSALDA MURAT MERMER COŞKUSU
Bu haber 24 Temmuz 2020 - 11:10 'de eklendi.

Büyükçekmece sahilinde düzenlenen “Kumsalda Sanat Var” konserinin konuğu Murat Mermer, sevilen şarkıları ve performansıyla unutulmayacak bir gece yaşattı.

Büyükçekmece Belediyesi’nce düzenlenen “Kumsalda Sanat Var” etkinliği yoğun ilgi gördü. 15 Temmuz Demokrasi Parkı önündeki kumsalda gerçekleştirilen konserde sahne alan Büyükçekmece’nin sevilen sesi Murat Mermer, sevilen şarkıları ve ortaya koyduğu muhteşem performans ile dinleyicilerinden tam not aldı. Sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, Büyükçekmeceliler de unutulmaz bir yaz akşamı yaşadı.

Konserin sonunda sahneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, Murat Mermer ve orkestrasına teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER