SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE “KIRMIZI ÇİZGİSİNİ” ÇEKTİ…

BÜYÜKÇEKMECE “KIRMIZI ÇİZGİSİNİ” ÇEKTİ…
Bu haber 31 Mart 2021 - 11:00 'de eklendi.

Büyükçekmece’de “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması kapsamında ilçedeki ışıksız yaya geçitlerine kırmızı çizgiler çekildi. 

İçişleri Bakanlığının başlattığı ve yayalara öncelik tanınmasını amaçlayan “30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz” uygulaması, Büyükçekmece’de ilçe kaymakamı Dr. Mehmet Özel’in de katıldığı etkinlikle gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda; Büyükçekmece ilçe genelinde kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitleri, ilk geçiş hakkını yayalara vermeye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla kırmızı ile boyandı. Yayalar “kırmızı çizgimiz” etkinliğine katılan Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, kurum müdürleri ve öğrenciler ilk geçiş hakkını yayalara vermeye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla

uygulama kapsamında ilçe merkezindeki ışıksız yaya geçitlerine kırmızı çizgi çekerek sürücülere bilgilendirici broşür ve kırmızı düdük verdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER