SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE E-5 SİLİVRİ YÖNÜNDEKİ YOĞUN TRAFİK – SÜRÜCÜLERE VE YOLCULARA ATEŞ ÖLÇÜMÜ YAPILIYOR

BÜYÜKÇEKMECE E-5 SİLİVRİ YÖNÜNDEKİ  YOĞUN TRAFİK – SÜRÜCÜLERE VE YOLCULARA ATEŞ ÖLÇÜMÜ YAPILIYOR
Bu haber 17 Nisan 2020 - 12:45 'de eklendi.

Büyükçekmece Mimarsinan köprüsünün Silivri yönüne doğru Ateş ve maske kontrolü nedeniyle trafik kilit durumuna gelmiş, ara yollar dahil bu trafik kuyruğu Haramidereye kadar uzamış halde.
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, Türkiye’de de can kayıplarına neden olurken, yetkililer hemen her fırsatta sosyal izolasyonun önemine dikkat çekiyor ve bu kapsamda yetkililer tarafından vatandaşlara zorunlu olmadıkça evlerinden ayrılmamaları gerektiği konusunda uyarılar yapılıyor.

Dün başlayan ve bügün de  devam eden Büyükçekmece Mimarsinan köprüsünün Silivri yönüne doğru Ateş ve maske kontrolü nedeniyle trafik kilit durumuna gelmiş, ara yollar dahil bu trafik kuyruğu Haramidereye kadar uzamış halde!..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Özel araçlardaki vatandaşlarımızın ateş derecelerini ve sağlık durumlarını kontrol eden sistemi 81 ilimizin giriş çıkışlarında oluşturduk. Sağlık kontrollerinde ateş, öksürük görüldüğünde, sağlık birimlerimiz de var, onların tavsiyesiyle 14 günlük karantina uygulanacak.” açıklamasında bulunmuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER