SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE, DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE PELİN BATU’YU AĞIRLADI

BÜYÜKÇEKMECE, DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE PELİN BATU’YU AĞIRLADI
Bu haber 09 Mart 2022 - 11:11 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Tarihçi Yazar Sacide Bolcan moderatörlüğünde Oyuncu, Şair ve Tarihçi Yazar Pelin Batu’yu ağırladı.

‘’Dünya Emekçi Kadınlar Günü’’ söyleşisi gerçekleşti.

Kurşunluhan – Kültürpark’ta gerçekleşen “Dünya Emekçi Kadınlar Günü’’ konulu söyleşiye katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kadınların eşit değil daha büyük olduğunu ifade ederek bütün kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı ve tüm katılımcılara çiçek dağıttı.

Kadın tarihi konuşuldu

Büyükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği ‘’Dünya Emekçi Kadınlar Günü’’ söyleşisinde dünya ve Türkiye’de kadın tarihi, kadınların yaşadığı haksızlıklar, kadınların eğitim, sanat ve bilimde yer alma tarihi ve kadınların başarıları konuları yer aldı. Söyleşinin akabinde Pelin Batu’nun ‘’Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar’’ isimli kitabının imza töreni gerçekleşti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER