SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmece de Çiftçiler Unutulmadı…

Büyükçekmece de Çiftçiler Unutulmadı…
Bu haber 14 Mayıs 2020 - 15:40 'de eklendi.

Büyükçekmece ilçe Tarım ve Orman Müdürü Semih Çakar ilçedeki Kadın Çiftçileri ziyaret ederek 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü Kutladı. Pandemi sürecine rağmen tarlalarında özveriyle çalışan Çiftçi kadınlara gül takdim eden Müdür Çakar, Bugün 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü! Dünya Çiftçiler Günü Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu’nun (IFAP) kuruluş tarihi olan 14 Mayıs 1984 yılından beri her yıl kutlanıyor. Bizlerde Dünya Çiftçiler Günü’nde beslenmemiz için gerekli tarım ürünleri üreten çiftçilerimizin bağ, bahçe ve tarlada nasıl zor şartlar altında çalıştıklarını biliyoruz, emekleri ödenmez onlara teşekkür eder tekrar Dünya Çiftçiler günlerini kutluyorum dedi.

“Ziraat denince o”

Müdür Çakar, Dünya Çiftçiler günü ziyaretleri kapsamında Eski Büyükçekmece Zirat Odası Başkanı Recep Erol’uda unutmadı. Aynı zamanda tarımlada uğraşan Erol’u Büyükçekmece çarşı içinde bulunan ofisinde Ziyaret eden Çakar, Büyükçekmece de Siyaset ve Sivil Toplum Kuruluşunun yanısıra Ziraat denince de ilk aklımıza gelen bir isimdir Recep Erol, onu bu özel günde unutmak mümkün değildir diyerek Erol’a, günün önemine dair Gül takdim etti.

Büyükçekmece ilçe Tarım ve Orman Müdürü Semih Çakar’ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade eden Erol, ise Müdür Çakar’a, Teşekkür ederek, Elinin değdiği her şeyi güzelleştiren , emeğini üretime geçiren ve Emekleriyle toprağı yoğuran çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER