SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmece’de 23 Nisan Coşkusu… “Başkan Akgün’den Alternatif Tören”

Büyükçekmece’de 23 Nisan Coşkusu… “Başkan Akgün’den Alternatif Tören”
Bu haber 23 Nisan 2019 - 21:29 'de eklendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta ve dış temsilciliklerimiz de olduğu gibi Büyükçekmecede de törenlerle kutlandı. Büyükçekmece deki ilk tören sabah saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’nun çelenk sunumu ile başladı.

Buradaki tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla son bulurken, Tören alanında bulunan Siyasi parti temsilcileri ve bazı STK’larda Atatürk anıtına çelenklerini sundular. 

Daha sonra Büyükçekmece’ deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamalarına Kültürpark Amfi salonun da devam edildi. 

“Başkan Akgün’den Alternatif Tören”

Büyükçekmece Belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yılı nedeniyle alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanırken Büyükçekmece de ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği tören sonrası Büyükçekmece Belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, Beraberinde Türk bayrağı ve Atatürk baskılı tişört giyen çocuklarla birlikte tören alanına gelerek Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. 

Bu alternatif çelenk sunma törenine CHP, İyi Parti, Vatan Parti ilçe başkanları, Bazı STK temsilcileri, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partililer İle vatandaşlar da törende hazır bulundu. 

Alternatif törende CHP ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak ve aralarında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin de bulunduğu çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileride Atatürk Anıtına çelenk sundular. Daha sonra Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlamına dair kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Akgün, Çocukların Bayramını kutladı. Sonrasında ise beraberindekiler İle birlikte Kültürpark amfi de gerçekleşen kutlama törenlerine geçti.

Büyükçekmece’ deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamalarına Kültürpark Amfi salonun da devam edildi. 

İlçe halkının da yoğun ilgi gösterdiği törene İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Garnizon Komutanı Albay Ayhan Akkaya ve Belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanı sıra Emniyet müdürü Murat Yıldırım, Siyasi parti temsilcileri, Bazı Belediye meclis üyeleri, Askeri, kamu ve özel kurum yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Öğretmen ve Öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar katıldılar.

Törende çocuklar bir birinden güzel gösteriler ve şiirlerle katılımcılara hünerlerini gösterdiler. Günün anlam ve önemine dair konuşmayı ise ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun yaptı.

Buradaki Tören toplu fotoğraf çekimi İle son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER