SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE ÇEVRE DERNEĞİNDE ŞERBETÇİ DÖNEMİ…

BÜYÜKÇEKMECE ÇEVRE DERNEĞİNDE ŞERBETÇİ DÖNEMİ…
Bu haber 22 Mart 2022 - 10:04 'de eklendi.

Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Eski Başkan Dr. Erdoğan Anık’ın aday olmadığı ve İki listenin yarıştığı kongrede Mustafa Şerbetçi’nin listesi Süheyla Ercen’in listesinin karşısında seçimi kazanarak derneğin yeni başkanı oldu.

Geçtiğimiz pazar günü dernek merkezinde gerçekleşen kongre sonrası Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneğinin yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımınıda yapmış oldu.

“En İyi Şekilde Temsil Etmek”

Mustafa Şerbetçi başkanlığındaki Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneğinin yeni yönetim Kurulunda Başkan yardımcılığına Alaattin Cücük seçilirken, saymanlık görevine Cüneyt Denizer, dernek Sekreterlik görevine Tülin Çiftçi, Hukuk işlerinden sorumlu Av. Günay Yavaş, Sosyal işler sorumlusu Sevinç Özkan, Nejat Canlısoy ve Mehmet Serin, Gezi ve Etkinlik Sorumluluğuna ise Kemal Durmuş getirildi.

Üç yıl görev yapacak olan Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneğinin yeni yönetim kurulu başkanı Mustafa Şerbetçi, Kongre sonrası kendisini bu göreve seçen dernek üyelerine teşekkür ederek, Türkiye’de örnek gösterilen derneğimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek eski yönetim kuruluna da çevre adına yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER