SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NE 3 BÜYÜK ÖDÜL!

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NE 3 BÜYÜK ÖDÜL!
Bu haber 14 Ocak 2020 - 10:37 'de eklendi.

2020 yılına 3 önemli ödülle başlayan Büyükçekmece Belediyesi, ulusal ve uluslararası alanda çok büyük bir başarıya daha imza attı.Yeni yıla 3 ödülle başlamanın mutluluk verici olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Belediyemizi ve şehrimizi ilgilendiren çok önemli ödüller alacağız. Ödüller bizim için, Büyükçekmece halkı için bir şereftir” dedi.

 

500 Bin TL ödül verilecek

 Büyükçekmece Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen “Belediyeler İçin Akıllı Şehirler Fikir Yarışması” kapsamında “Akıllı Etiket Çek, Gönder, Güncelle” projesiyle ödül almaya hak kazandı. 15 Ocak Çarşamba günü Ankara’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek ödül töreninde Büyükçekmece Belediyesi’ne plaket ve 500 bin TL para ödülü verilecek. Başkan Akgün, belediye meclis üyeleri ile birlikte törene katılarak ödülü alacak.

 

Başkan Akgün, UNESCO binasında ödül alacak

UNESCO tarafından düzenlenen İDEALKENT Ödülleri’ne “Akıllı Kent Bilgi Otomasyonu” adlı projeyle başvuran Büyükçekmece Belediyesi, 150 projenin katıldığı yarışmada ödül almaya hak kazanan 30 belediye arasında yer aldı. Büyükçekmece Belediyesi “FlexCity” uygulaması ile 3’üncü kez ödül kazanarak büyük bir başarıya imza atmış oldu. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 16 Ocak Perşembe günü Paris’teki UNESCO binasında düzenlenecek törene katılarak ödülü alacak.

 

Bir ödülde Avrupa Konseyi’nden geldi!

Büyükçekmece’ye bir ödülde Avrupa Konseyi’nden geldi. Büyükçekmece Belediyesi, 8’inci kez “Avrupa 12 Yıldız Şehir” ödülüne layık görüldü. Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından 8. kez “Avrupa 12 Yıldız Şehir Unvanı”na layık görülen Büyükçekmece Belediyesi, 8 defa üst üste bu ödülü alan tek belediye oldu. 25 Şubat tarihinde Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenecek olan törende Başkan Akgün’e “Avrupa 12 Yıldız Ödülü” takdim edilecek.

 

“Ödüller Büyükçekmece halkı için şereftir”

2020 yılına ulusal ve uluslararası alanda 3 önemli ödülle başlamanın mutluluk verici olduğunu belirten Başkan Akgün; “Belediyemizi ve şehrimizi ilgilendiren 3 ödül alacağız. Takdir edenlere teşekkür ediyoruz. Bu ödüller bizim için, Büyükçekmece halkı için bir şereftir. Başarılarımızın gerçek sahibi ise halkımızdır. Bu hizmetlere destek veren tüm meclis üyesi ve mesai arkadaşlarıma şehrimiz ve halkımız adına ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER