SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN KARİKATÜR ATÖLYESİ

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN KARİKATÜR ATÖLYESİ
Bu haber 07 Kasım 2019 - 8:53 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, 38’inci Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda kurduğu standıyla çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.  Büyükçekmece Belediyesi 3’üncü Kitap Günleri’ne de katılan karikatürist İrfan Ünalan, kitap fuarının minik ziyaretçileriyle bir araya geldi.Büyükçekmece Belediyesi standındaki İrfan Ünalan Karikatür Atölyesi’ni ziyaret eden minik kitapseverler Ünalan ile birlikte karikatür çizmenin keyfini sürdü.

“Hem eğlendiriyoruz hem de öğretiyoruz”

Tüm vatandaşları kitap fuarında bulunan Büyükçekmece Belediyesi standına davet eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Çocuklara eğlenirken öğretiyoruz. Küçük yaşlardan itibaren okuma alışkanlığı kazanan çocuklarımıza karikatür çizmeyi öğretiyoruz. Usta karikatürist İrfan Bey karikatür çizme tekniklerini çocuklarımıza uygulamalı olarak standımızda anlatıyor. Hem eğlendiriyoruz hem de öğretiyoruz” dedi.

 

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunan Büyükçekmece Belediyesi standına gitmek isteyenler 12. Salon, 12601A numaralı standı ziyaret edebilir.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER