SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmece Belediyesi’nden çevre dostu bir proje daha

Büyükçekmece Belediyesi’nden çevre dostu bir proje daha
Bu haber 22 Nisan 2019 - 12:47 'de eklendi.

Çocuklara daha temiz bir gelecek sunmak için çevre ve geri dönüşüm konusunda yeni projeler geliştiren Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçede ikamet eden çocuklarla bir araya geldi.

İlçedeki okulları gezerek geri dönüşüm ve çevre temizliği hakkında çocukları bilgilendiren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri “Sıfır Atık” projesi kapsamında geri dönüştürülebilen ambalaj atıkları için okullara üçlü toplama sistemi kurdu.

Minik çevreciler kağıt ve plastik çöplerini okullarına yerleştirilen atık kutularına atarak temiz bir geleceğe daha bilinçli adımlarla ilerliyor.

“Yavrularımıza daha temiz bir gelecek bırakmak istiyoruz”

Çocukların küçük yaşlardan itibaren çevre temizliği ve geri dönüşümün hakkında bilgilendirilmesi gerektiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ağaç yaşken eğilir. Belediyemizin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri her ay ilçedeki okullarımızı tek tek gezerek çalışmalar yapıyor. Çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren duyarlı bir çevreci olmayı öğretiyoruz. Okullara koyduğumuz atık kutularından olumlu geri dönüşler alıyoruz. Yavrularımıza daha temiz bir gelecek bırakmak istiyoruz. Çevre ve geri dönüşüm alanındaki çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER