SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmece Belediyesi’nden aydınlatma atağı

Büyükçekmece Belediyesi’nden aydınlatma atağı
Bu haber 30 Mayıs 2019 - 11:27 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, sokak, cadde, meydan ve parklarda aydınlatma çalışmalarına devam ediyor.

Elektrik Aydınlatma Şefliği’nin gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde ilçenin her noktasında bulunan aydınlatma araçlarının bakım, onarım ve yapımı aksatılmadan devam ediyor.

Büyükçekmece, sokakları aydınlık modern bir şehir

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ekibinin uzun yıllardır süren özverili çalışmaları sayesinde modern bir Avrupa kenti olma yolunda hızla ilerleyen Büyükçekmece’de, çağa en uygun aydınlatma araçları kullanılarak aydınlatma çalışmaları gerçekleştiriliyor. Büyükçekmecelilerin talepleri doğrultusunda yapılan elektrik ve aydınlatma çalışmaları, ilçenin her köşesinde kesintisiz ve verimli aydınlatma sağlanıyor.

Meydan, park ve bahçeler görsel bir şölen sunuyor

 Vatandaşların günün her saatinde güvenliğini düşünerek yapılan aydınlatma yapım, bakım ve onarım çalışmaları aynı zamanda görsel bir şölen de sunuyor. Park, bahçe, meydan ve tarihi eserlerin aydınlatmalarını yapan Büyükçekmece Belediyesi, hem görsel hem de ihtiyaçlara yönelik önemli çalışmalara imza atıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER