SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmece Belediyesi yeşil girişimcilik merkezi kurdu …

Büyükçekmece Belediyesi yeşil girişimcilik merkezi kurdu …
Bu haber 25 Nisan 2019 - 11:09 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi “Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve Yenilikçi İstihdam Merkezi Projesi” kapsamında belediye bünyesinde “Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve İstihdam Merkezi” kurdu.

Büyükçekmece Belediyesi kurulan bu merkez ile yeşil girişimcilere yönelik eğitim, danışmanlık ve destek hizmetleri sunuyor.

Yeşil alan projeleri konuşuldu

Her ay rutin olarak faaliyetler düzenleyen Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve İstihdam Merkezi bu ay Büyükçekmece Belediyesi’nde “Yerel Yönetimlerde Sürdürebilirlik ve Ekolojik Tasarım Eğitimi”ni gerçekleştirdi.

Belediyede çalışan şehir plancısı, mimar, tasarımcı ve teknik personellerin katıldığı eğitimde yeşil alan konusunda hayata geçirilecek projeler hakkında konuşuldu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı ve Nuraydın Sak seminerde konuşmacı olan Harmonia Tasarım Ekibine teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER