SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ VE İSTANBUL SMMM ODASI BÜYÜKÇEKMECE TEMSİLCİLİĞİ’NDEN STK’LARA SEMİNER

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ VE İSTANBUL SMMM ODASI BÜYÜKÇEKMECE TEMSİLCİLİĞİ’NDEN STK’LARA SEMİNER
Bu haber 16 Ocak 2020 - 10:40 'de eklendi.

“Dernekler ve Vakıflara Ait İktisati İşletmeler ve Vergisel Boyutu” bilgilendirme semineri Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.Büyükçekmece Belediyesi ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Büyükçekmece Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen seminerde konuşmacı Türkiye Eğitim Setleri Merkezi (TESMER) Eğitmeni Heval Eren Üstünel oldu.

Dernek ve vakıfların görevleri konuşuldu

Derneklerin ve vakıfların üzerine düşen görevler hakkında konuşan Üstünel, derneklerin yapması gereken görevler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Vatandaşların hangi durumlarda vakıfa ve derneğe başvurmaları gerektiği hakkında bilgi veren Üstünel, vakıf ve derneklerin nasıl olması gerektiği konusunda vatandaşların sorularını yanıtladı.

“Seminerlerimiz devam edecektir”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen panele katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, “Bu faydalı seminer için TESMER Eğitmeni Heval Eren Üstünel ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na teşekkür ediyorum. Ben de mali müşavirim. Eğitmenimiz Heval Hanım merak edilen tüm soruları yanıtladı. Büyükçekmece ailemizi her konuda bilgilendiriyoruz. Seminerlerimiz devam edecektir. Bugün dernek ve vakıflar hakkında detaylı bilgi edinme imkanı bulduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

İstanbul SMMM Odası Büyükçekmece Temcilcisi Deniz Tekin Bu faydalı seminer için katkılarından dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı ve TESMER Eğitmeni Heval Eren Üstünel teşekkür teşekkür ediyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER