SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bir başarıya daha imza attı

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bir başarıya daha imza attı
Bu haber 27 Şubat 2019 - 14:33 'de eklendi.

 

Spor alanındaki başarıları ve dereceleriyle büyük başarılara imza atan Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi başarıya doymuyor.

Büyükçekmece Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları Ataköy Atletizm Salonu’nda düzenlenen “Türkiye Olimpik Deneme Atletizm Şampiyonası” katılarak madalya almaya hak kazandı.

382 atlet arasında finale koştular

Büyükçekmece Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden katılan 18 yaş altı 382 atlet arasında kendilerinden yaşça büyük sporcularla mücadele vererek finale koştu.

Uzun atlamada dereceye giren Yavuz Selim Yılmaz, Fatma Pınar Gülseven,  Sudenaz Karakoç, Fatma Işıl Mutlu ve Sudenaz Terzi büyük bir başarıya imza atarak Büyükçekmece’nin gururu oldu.

“Bu başarı büyük Büyükçekmece ailemin başarısıdır”

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye Salon Şampiyonası’nda elde ettiği başarının ardından Milli Takım kampına davet edilen Büyükçekmece Belediyesi Atletizm Takımı sporcusu Çağatay Altun’u ve tüm sporcuları tebrik eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Genç sporcularımızı tebrik ediyorum. Çocuklarımız sayesinde Büyükçekmece sporda da başarıdan başarıya koşuyor. Kendilerinden yaşça büyük rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu başarıda anne ve babaların da payı büyük. Çocuklarınızı olabildiğince spora ve sanata yönlendirin. Bu madalyalar, bu başarı büyük Büyükçekmece ailemin başarısıdır” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER