SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDA

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDA
Bu haber 07 Nisan 2020 - 12:30 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı fedakarca mücadele veren sağlık çalışanlarının yanında.

Koronavirüs salgının ülkemizde de baş göstermesinin ardından halk sağlığını korumak adına fedakarca bir mücadele ortaya koyan sağlık çalışanlarına destek veren Büyükçekmece Belediyesi, her sabah Mimarsinan Devlet Hastanesi bahçesinde ikram aracı kuruyor. Belediye ekipleri, sağlık çalışanlarına sıcak çorba, çay, kahve, simit ve peynir ikramı yapıyor.

“Onlar için ne yapsak azdır”

Koronavirüs salgını nedeniyle haftalardır canları pahasına çalışan sağlık personeline hepimizin minnet borcu olduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Koronavirüsle mücadele için 7/24 görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Canları pahasına bizlerin sağlığı için çalışıyorlar. Onlar için ne yapsak azdır. Gecesini gündüzüne katarak salgın hastalıkla mücadele eden sağlık çalışanlarımıza minnettarız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER